PREDAVANJE O REIKI METODI I DREAM BUILDER PROGRAMU

Nenad 24. jul 2015. 0
PREDAVANJE O REIKI METODI I DREAM BUILDER PROGRAMU

Petak 24.jul od 19h Galerija kulturnog centra

Tema predavanja:  ENERGETSKA METODA REIKI I DREAM BUILDER PROGRAM KAO NAČIN DA PRONADJETE SEBE I OSTVARITE SVOJE SNOVE!

REIKI je, najverovatnije, najstarija metoda unapređenja zdravlja, koja se zasniva na veštini korišćenja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, unapređenja zdravlja, a takođe u cilju poboljšanja kvaliteta života. Naučna istraživanja su pokazala da jedna osoba iz prostora uobičajeno prima u proseku 5-10% Životne energije, dok korišćenje Reiki metode omogućava priliv u organizam 90-100% Životne energije. Reiki vrši uticaj na ljudski organizam neposredno kroz energetski kanal i biopolje, a takođe i kroz endokrini sistem. Kada je biopolje čoveka puno Životne energije, ono postaje dobro organizovano. Energija stvara dobro organizovan DNK i RNK koje, usled uticaja Reikija, stvaraju podlogu za dobro funkcionisanje enzima i sinteze proteina, a takođe i za podelu ćelija. Kada ćelije dobro funkcionišu, tada žlezde, organi i tkiva dobro funkcionišu, što sve organizam održava u dobroj kondiciji.

Sa japanskog se Reiki prevodi kao:
Rei – Univerzalna, Božanska, Životna
Ki – energija.

U današnje vreme, tempo života savremenog čoveka je zasigurno sve brži i nezaustavljivo ga gura u životna dešavanja nad kojima nemam kontrolu, gde je on više nego ikad izložen stalnom stresu, koji ima negativan učinak na njegovo psiho-fizičko zdravlje i život. Stoga, došlo je vreme da se čovek okrene sebi i da se zapita KO SAM JA,KUDA IDEM I KAKAV ŽIVOT ŽELIM.
Čovek je više nego ikada zaglavljen, izgubljen i uplašen, jer NE vidi izlaz, a upravo strah je pokazatelj njegove odvojenosti do samoga sebe I njegove suštine, koji Ga vremenom gura u bolest. Neizostavno se pita, DA li mogu I kako DA menjam svet oko sebe?
Upravo tome nas uči Reiki, toplo I suptilno, sa puno ljubavi i  saosećanja, DA jedina osoba koju možemo I smemo DA menjamo, jesmo MI sami, tj. Na pojedinačnom nivou JA. Vodeći nas pritom, ka najboljoj verziji sebe I učeći nas DA uživamo na tom putovanju, delujući na naš emocionalni, mentalni I fizički nivo, unapredjujući naše zdravlje I kvalitet života.
Dream Builder Program nas na jedan drugačiji način uključuje u rad na sebi, vodeći nas do unutrašnje tačke moći, koja se nalazi u svakom do nas, kako I na koji način DA je upotrebimo na najboji I najkvalitetniji način, suočavajući nas as onim što MI zaista jesmo, kroz zakone po kojima funkcioniše univerzum, praktikujući, sve dok u nama prirodno NE zažive prakse opraštanja I zahvalnosti… Kroz CEO proces, koji se uči aktivno tri meseca, čovek spoznaje sebe I ide ka ostvarenju svojih snova, tj života koji za njega predstavlja ljubav, radost I ispunjenje.
Poklon učesnicima: Meditacija JA SAM LJUBAV, kao i svima koji žele DA udju u program, poklon koučing razgovor u trajanju do pola sata !
Vesna Bogavac
Transformativni Dream Builder Coch I
Reiki Master-Učitelj
Kontakt Tel: 065/ 8 237 453

Napišite komentar »