IZLOŽBA SLIKA SA 40. SISEVAČKE LIKOVNE KOLONIJE

Nenad 28. septembar 2015. 0
IZLOŽBA SLIKA SA 40. SISEVAČKE LIKOVNE KOLONIJE

Ponedeljak 28.septembar od 20h.

Galerija kulturnog centra.

Otvaranje izložbe slika sa nedavno održane jubilarne  četrdesete Sisevačke likovne kolonije.

40.  Sisevačka likovna kolonije održana od 2. do 7.septembra u Hotelu „Koliba“ na Grzi  

Učesnici:

1. Nebojša Đuranović, Rodjen je 1968. godine u Beogradu. Diplomirao je na fakultetu Primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu. Član je slikarsko – grafičke sekcije ULUPUDS-a. Ima status samostalnog umetnika.

 2.  Mr.Dušan Rusalić, Rodjen 1945. u Beogradu. Zavrsio Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu. Radevni profesor na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu na odseku vajarstvo.

3. Stojan Milanov, diplomirani inženjer arhitekture, Beograđanin Stojan Milanov (1963) je sudbinski, esencijalno slikar. Počeo je od neumornog bavljenja crtežom još kao osnovac, a da bi se od 1985. godine potpuno posvetio slikarstvu kao primarnoj ljubavi, ali i kao profesiji.

4. Mr Dragana Todorović- Škorić, Rodjena je 1971. godine u Beogradu.Diplomirala na  Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, odesk slikarstvo.Član ULUS-a.

5. Dejan Milanović, , Rodjen je 1967. Jagodina, slikar, član ULUS-a I ULUPUDS-a

6. Jelena Vragović,slikar,Vršac

7. Mr Suzana Vučković (1966. Vladičin Han), diplomirala na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, od 2011. docent je na Fakultetu umetnosti iz Prištine u Zvečanu.

8. Janoš Mesaroš, rodjen 1943.god. u Novom Beceju. Slikarstvom je poceo da se bavi 1970.god. kada se pridruzio grupi “Selo”. Danas živi, radi i stvara u Beogradu.

9. Sladjana Petrovic, Rodjena je 1971. godine u Paraćinu. Diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu na odseku vajarstva.

 

Napišite komentar »